FUTUREHAIR
100% natuurlijke producten

Maak Kennis met onze 100% natuurlijke Producten


Natuurlijke haarkleuring en de voordelen ervan ...

Plantaardige haarverf is een product dat wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten,

zoals kruiden, bloemen en planten. Bovendien is het geschikt voor iedereen.

Het is gezond voor je haren, je hoofdhuid én het milieu. Bevat geen schadelijke chemische stoffen.

Er is een brede waaier aan kleuren te bekomen, van blond tot zwart.


De voordelen van een plantenkleuring zijn dat je haren steviger worden, meer glans krijgen en veel verzorging krijgen door de gezonde eigenschappen. Dekt 100% grijze haren en de uitgroei valt minder op.

Bentonietklei uit de Périgord ...

Klei heeft een helende werking. Het werkt ontgiftend, geeft meer glans en extra volume. Het reinigt krachtig je huid en haren. Deze klei is volledig vrij van pesticiden en chemicaliën. Hij bevat veel voedingstoffen en mineralen.

Het kleimasker is ideaal als voorbereiding op natuurlijke haarkleuring. Ook geschikt voor mensen met roos, vette huid en vet haar, seborroisch eczeem, psoriasis… Tevens geschikt tegen acne. Je haar en hoofdhuid ondergaan een echte detox.

Door de diepe reiniging krijgt vervuiling geen kans meer. Denk maar aan dode huidcellen, silicone uit chemische

haarverzorgingsproducten, stofdeeltjes … De kleibehandeling beschermt je dus tegen vervuiling van buitenaf.

De kracht van kruiden ...

Een kruidenkuur versterkt je haren en hoofdhuid. Kruiden hebben al duizende jaren een helende werking, denk maar aan rozemarijn, salie, lavendel, ... Oude Grieken en Romeinen gebruiken kruiden voor medische doeleinden en genezing. Bovendien zorgen brandnetel, aloë vera, rozemarijn, amla en bhringraj voor versteviging, stimuleert haar groei en brengen je haren een nieuw leven toe. Je hoofdhuid hersteld en komt tot rust door een mengeling van plantenpoeders, kruiden en etherische olie. Je haar krijgt een vitamine kuur.

Natuurlijke en biologische producten ...

Natuurlijke producten zijn producten gemaakt met ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit de natuur, zoals planten, mineralen, kruiden en andere stoffen die voorkomen in de natuur. Deze producten zijn vaak biologisch, dat wil zeggen dat ze zijn gemaakt zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, synthetische stoffen of andere synthetische ingrediënten. Natuurlijk producten bevatten veel voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen die goed zijn voor onze gezondheid.


In al de producten die ik gebruik zitten géén ingredienten die schadelijk kunnen zijn voor je

gezondheid en het milieu.

Een hoofdhuidmassage met warme olie ...

Natuurlijke haarolie is een bom aan vitaminen en mineralen voor je haar en hoofdhuid.

Je haar wordt minder snel vet.  Je haren worden terug handelbaar, weg met pluizig haar en gespleten punten.

Je haar zal sterker worden en krijgt een mooie glans. Natuurlijke haarolie heeft een geneeskrachtige werkingen vermindert klachten zoals jeuk, irritatie, schilftjes, haaruitval en droge hoofdhuid en haren, ... Je haar krijgt zijn natuurlijke glans en kracht terug. Een echt wondermiddel...


Een hoofhuidmassage is goed voor het verminderen van stress, het verhogen van de bloedcirculatie, het verminderen van hoofdpijn, het verminderen van migraine, het verminderen van spanningen in de nek, het verlichten van jeuk en het verbeteren van de al gehele gezondheid van je hoofdhuid.